Ugrás a fő tartalomra

Saláta wrap tonhalas

Mediterrán saláta wrap


A neten kaptam ehhez a recepthez az ötlet, higgyétek el meg kell kóstolnotok. Mivel nem igényel sok munkát az elkészítése, így vacsorának is tökéletes, ha hazaesel a munkából és nem akarsz órákat tölteni a konyhában.

Hozzávalók:


200-250 g olíva olajos tonhal konzerv
1 db csicseriborsó konzerv
1/2 citrom leve
1 fej jégsaláta
1 db lilahagyma
1/3 kaliforniai paprika
10 db koktél paradicsom
50 g fetasajt (elhagyható)


Elkészítés:



A csicseriborsóról leöntöm a levet átmosom és lecsepegtetem. 

A hagymát és kaliforniai paprikát felkockázom, a paradicsomot, kettévágom, vagy harmadolom, a jégsalátát leveleire szedem.

A tonhalról nem öntöm le az olajat, hanem azzal együtt használom fel. Hozzákeverem a csicseriborsót, hagymát, paradicsomot és a paprikát, valamint a citrom levét.

A keveréket beletöltöm a saláta levelekbe, és a tetejére feta sajtot teszek.

Kész is! Jó étvágyat ;)

Megjegyzések

Megjegyzés küldése