Magyarország Cukormentes Tortája - 2014Idén is meghirdették a Magyarország Tortája versenyt, valamint az Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal közösen a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt. Magyarország Tortája versenyt idén hetedik, míg a Magyarország Cukormentes Tortája versenyt a harmadik alkalommal rendezték meg.  A rengeteg versenyző közül  Nándori László budapesti aranykoszorús cukrászmester "Csokis kaland" tortája kapta meg a Magyarország Cukormentes Tortája címet. Gratulálunk neki!

"Az érzékenységben szenvedő olvasóknak pedig azt javaslom, ne törődjenek bele abba, hogy számukra bizonyos ételek nem elérhetők."
 A lelkes érdeklődők Augusztus 19-20.-án a Magyar Ízek Utcáján kóstolhatták meg az ínycsiklandó finomságot. A Csokis kaland receptjében hozzáadott hazai meggy, dió és mandula gazdagítja ízvilágát, a kritériumnak megfelelő magyaros harmóniájú ízekkel. Nincs benne hozzáadott cukor és fehér liszt, valamint adalékanyag és tartósítószer mentes. Egy szelet finomság 254 kcal, 10,6 g szénhidrátot tartalmaz. Az ünnepi asztalon is megállja a helyét. A számítást a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége készítette, a kész torta elemzését a Wessling Hungary Kft. független élelmiszer vizsgáló laboratórium végezte.

A receptet ide kattintva elérhető.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése