Ugrás a fő tartalomra

Főételek



Rakott kelkáposzta
Gyerekkori nagy kedvencem a rakott kel, így felnőttként is szívesen készítem el egy vasárnapi vagy szombati ebédként. Érdemes inkább ebédre fogyasztani, mint vacsorára, mert estére kicsit megterhelheti a gyomrot.

Előkészítési idő Előkészítési idő: 20 perc
Főzési idő Főzési idő: 80 perc
Teljes idő Teljes idő: 100 perc

Adag Adag: 4 fő
Kategória Kategória: Főétel
Konyha


Nokedli csirkepörkölttel
Egyszerűen elkészíthető ebéd vagy vacsora, nem igényel különösebb szakmai tudást az elkészítése.

Előkészítési idő Előkészítési idő: 20 perc Főzési idő Főzési idő: 35 perc Teljes idő Teljes idő: 55 perc
AdagAdag: 3 fő
Kategória


Rakott karfiol és brokkoli
Egy jó kis rakott zöldségnek nem lehet ellenállni, pláne ha jól van elkészítve.


Előkészítési idő Előkészítési idő: 25 perc Főzési idő Főzési idő: 50 perc Teljes idő Teljes idő: 75 perc
AdagAdag: 6 fő
Kategória


Fűszeres csirkemell párolt lilakáposztával és salátával
Őszintén szólva, semmi extra nincs ebben a receptben azon kívül, hogy elképesztően finom, és nem terheli le az emésztőrendszert. Ebédre vagy vacsorára is fogyasztható.


Előkészítési idő Előkészítési idő: 20 perc Főzési idő Főzési idő: 20 perc Teljes idő Teljes idő: 40 perc
AdagAdag: 4 fő
Kategória